WOG заправляє електрокари

26 листопада, 2013

Вартість однієї електрозарядної станції, виробництва французької компанії Schneider Electric, складає близько 5 тис. євро. Номінальна потужність — 44 кВт. Станція розрахована на одночасний заряд двох автомобилів струмом до 40А. Встановленням та дистрибуцією продукції ТМ Schneider-Elecric, також як і рішень задля ЕЗК в Україні, займається компанія «Софіт Люкс».

«Компанія WOG — перша, хто розглядає відкриття електрозаправок не як експеримент, а як частину стратегії розвитку бізнесу.  Впевнений, що сучасні авто технології  стануть таким само звичним явищем, яким зараз є смартфони,  які лише нещодавно були прикладом далеких високих технологій. Ми сподіваємось, що скоро в Україні  збільшиться кількість електрозаправок та елекрокарів  за принципом сніжного кому», — зазначив генеральний директор компанії «Schneider Electric Україна» Володимир Шатунін.

На сьогодні в Україні налічується усього близько 300 електромобілів. Попит на такий вид транспорту високий, але ринок гальмує відсутність відповідних заправних комплексів. «Не секрет, що Європа випереджає нас у галузі «зеленої» енергетики, але сильно відставати ми не збираємось. Тому побудували спільний з компанією WOG план розвитку й наразі працюємо над тим, аби на усіх стратегічних транспортних «артеріях» країни з’явились електрозаправні станції. У найближчих планах – траси Київ-Чоп, Київ-Одеса, напрямок на Крим, а також усі обласні центри», — зазначив Роман Степаньков, керівник проектного напрямку компанії «Софіт Люкс».

«Для компанії WOG електрозаправки – це не іміджевий проект, а стратегія розвитку бізнесу.  Ми хочемо привабити на наші АЗК іноземців, що подорожують електрокарами; ми готові інвестувати у розвиток інфраструктури для поширення сучасних технологій. За нашими планами до кінця 2014-року такі заправні станції будуть у кожному обласному центрі України. Виходячи з того, наскільки збільшиться кількість електрокарів у країні, а отже і попит на електрозаправки, ми будуватимемо подальший план розвитку», — додав заступник генерального директора WOG з технічної експлуатації В’ячеслав Савельєв.

«Для компанії WOG відкриття електрозаправок – це внесок в майбутнє. Таким чином мипрагнемо до освоєння суміжних ринків. Наша мета – задовольнити бажання ширшого кола українців, які переймаються станом навколишнього середовища. А, оскільки прогресу не уникнути, і попит на електромобілі у нашій країні є, ми готові інвестувати в електрозаправні станції», — заявив генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький.

Перша елекрозаправка встановлена  за адресою Наддніпрянське шосе, 8, АЗК WOG. Послуга зарядки електромобіля надається безкоштовно.

Довідка про компанію:

ТОВ «Золотий екватор»(м. Луцьк) входить до групи «Континіум». Компанія управляє мережею автозаправних станцій під брендом WOG, що нараховує більше 480 об'єктів у всіх областях України. Мережа автозаправних комплексів WOG ™ — це одна з найбільших мереж АЗК на українському ринку нафтопродуктів. Бензин Mustang виготовляється з базового нафтопродукту імпортного виробництва, що відповідає стандарту евро5. Поставки здійснюються з нафтопереробних заводів Румунії, Греції, Литви, Польщі та Білорусії. Мережа АЗК WOG надає можливість скористатися додатковими сервісами та послугами: автоаксесуари, автохімія, ресторан, безкоштовний WI-FI і товари в дорогу. За результатами конкурсу «Вибір року» WOG ™ визнана кращою серед мереж АЗС в 2010, 2011, 2012 роках.

Компанія Schneider Electric — світовий експерт в управлінні електроенергією. Підрозділи компанії успішно працюють більш ніж у 100 країнах. Schneider Electric пропонує інтегровані енергоефективні рішення для енергетики та інфраструктури, промислових підприємств, об'єктів цивільного та житлового будівництва, а також центрів обробки даних. Більше 140 тисяч співробітників компанії активно працюють над тим, щоб енергія стала безпечною, надійною та ефективною. Девіз компанії: «Пізнайте можливості вашої енергії!». Оборот компанії у 2011 році сягнув 22,4 млрд євро. "Schneider Electric" пропонує широкий модельний ряд електрозаправних станцій (від домашніх, де швидкість заряду становить 5-6 годин, до швидко зарядних — 20 хвилин). Продукт є енергоефективним і екологічним, оскільки дозволяє різко скоротити витрати на експлуатацію автомобіля, а також викиди шкідливих речовин в атмосферу. Електрозаправки компанії є безпечними у використанні, оскільки відповідають найсуворішим європейським нормам безпеки.

Контактна інформація:

Заряна Лисиця

Client service director HPPR

Тел.: 044 205 9909

e-mail: [email protected]

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!