Час запасатися оливковою олією

29 листопада, 2013

В Україні активно зростає попит на оливкову олію з Греції. Відомо, що основний постачальник оливок і оливкової олії — Греція. Справа в тому, що в цій країні грунт і клімат ідеальні для вирощування оливок. Найвідоміші регіони – о. Крит, Каламата, Лаконія, Краніді (Пелопоннес). На вирощуванні оливок та виробництві оливкової олії, формується економіка грецьких підприємств.

В цьому році врожай оливок був нерівномірний. В Греції цього року не врожай оливок, тому можна очікувати подорожчання оливкової олії на 15-20%. Більшу частину грецької оливкової олії скуповували італійці, які додавали її для поліпшення смаку в свою олію. Виходячи з цього можна зробити припущення, щодо якості оливкової олії з країн, які додають для кращого, більш натурального смаку саме грецьку оливкову олію. Греки завжди відповідають за якість і натуральність своєї оливкової олії, вони дотримуються чітких технологій і стандартів у виробництві.

У зв'язку з сформованою ситуацією на світовому ринку, грецькі виробники не будуть активно продавати свою цінну оливкову олію італійцям, французам, а будуть продавати одразу споживачу, об’єднавшись в невеликі приватні організації.  

Любовь Ивановна Тихонова
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!