Діамантбанк підвів фінансові підсумки роботи за 2013 рік

28 січня, 2014

Діамантбанк продовжує стабільно демонструвати позитивну динаміку роботи, що підтверджується його високими показниками. Так, у 2013 році Банк майже вдвічі збільшив прибуток у порівнянні з результатами 2012 року. Чисті активи збільшилися майже на 40%, регулятивний капітал – на 45%.

Показники діяльності Банку на 01.01.2014 року склали:

•  прибуток – 4,83 млн грн.;
•  чисті активи – 4,78 млрд грн.;
•  регулятивний капітал – 515,788 млн грн.;
•  кредитно-інвестиційний портфель – 2,8 млрд грн.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Діамантбанк» Олег Ходачук:  «Такі результати були досягнуті завдяки оптимізації бізнес-діяльності, впровадженню заходів, направлених на досягнення найбільш високого рівня сервісу, розширенню регіональної мережі Банку, відкриттю нових напрямів діяльності, впровадженню нових продуктів та послуг, а найголовніше – зростанню довіри до Банку з боку клієнтів. Ми і в 2014 році плануємо активний розвиток Банку та введення нових для українського фінансового ринку нестандартних продуктів, які підвищать стабільність Банку та рівень сервісу для клієнтів».

Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 80 дирекцій та відділень у 19 містах України.
          

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!