Спеціальні знижки на оренду сейфів для власників пакетів DiamantClub

5 лютого, 2014

Клієнти Діамантбанку – власники пакетів DiamantClub Standard та DiamantClub Premium  можуть скористатися спеціальними тарифами на оренду сейфів у розмірі 20-30% відповідно.

Зазначимо, що дані тарифи діють у відділенні, що обслуговує VIP-клієнтів, яке розташовано за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 8.

Відділення Діамантабнку з Private Banking має обмежений доступ, обладнано найсучаснішими системами безпеки, новітніми технологіями з обслуговування клієнтів, що дає змогу забезпечити найвищий професійний фінансовий сервіс клієнтам.

Для оформлення пакетів DiamantClub та отримання детальної інформації щодо спеціальних тарифів звертайтеся до Начальника Управління приватних банкірів Тетяни Поштарук за телефоном (044) 580- 21-70.

Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 80 дирекцій та відділень у 19 містах України.

2013 рік ПАТ «Діамантбанк» закінчив з прибутком  4,83 млн. грн. Чисті активи фінустанови станом на 01.01.2014 р. склали 4,78 млрд. грн., регулятивний капітал – 515,788 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,8 млрд. грн.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!