Сучасні технології акцентного освітлення відтепер доступні для кожного українця

17 лютого, 2014

Взимку 2014 року компанія «МАКСУС УКРАЇНА» провела модернізацію декількох ліній точкових світлодіодних ламп типу MR16, а також рефлекторних ламп. Від тепер вони мають компактніший корпус із алюпласту, сумісний із більшою кількістю світильників, а розміщення чипів в оновлених діодних лампах забезпечує вищу однорідність їх світлової плями. Придбати світлодіодні джерела світла клієнти можуть в інтернет-магазині LED освітлення MAXUS.

Раціональне освітлення дому залежить від типу використовуваних джерел світла, які допомагають візуально збільшувати, розширювати або звужувати простір залежно від необхідного ефекту.

Останнім часом великою популярністю користується світлодіодне акцентне освітлення. Частіше всього головну роль в такого типу підсвічуванні дому виконують точкові та рефлекторні джерела світла. Їх використовують в точкових світильниках для натяжних і підвісних стель кімнат та ванної, для підсвічування ніш, а також елементів декору.

Компанія «МАКСУС УКРАНА», лідер ринку світлодіодів в країні, має в своєму асортименті декілька серій точкових LED джерел світла. Це лампи типу MR16 із цоколем GU5.3 та GU10, а також рефлекторна лампа R39 з цоколем типу Е14.

Лампи точкового освітлення від MAXUS допомагають створити в кімнаті камерну атмосферу і виділити те, що потрібно підкреслити особливо. Це акцентування може застосовуватися виключно для декоративного ефекту, наприклад, для підсвічування красивої картини, або ж в практичних – підсвічування сходів або тумби біля ліжка у спальні.

Точкові лампи MR16 та рефлекторні лампи R39 можуть змінити дім за секунду. Частина кімнати, занурена в напівтемряву, різко вихоплена з темряви скульптура або ваза, акцентування уваги на дивані або обідньому столі — картина обстановки в будинку може змінюватися разом зі зміною освітлення.

Завдяки світлодіодним точковим там рефлекторним лампам MAXUS можливо дійти золотої середини в підсвічуванні будинку: об’єкти будуть виділятися досить яскраво, але не перетягуватимуть на себе всю увагу.

Важливо відмітити, що світлодіодні точкові лампи MAXUS підходять для використання в тротуарних вбудовуваних світильниках. З їх допомогою можна підсвітити територію дому або, знову ж таки, зробити акценти на елементах декору або двору.

Компанія MAXUS пропонує безліч світлових рішень, серед яких обов’язково знайдеться варіант, який ідеально підійде для кожного покупця і підкреслить інтер’єр кожного будинку.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!