«Кредобанк» запроваджує нові депозитні пропозиції для фізичних осіб

17 лютого, 2014

У лютому 2014 року «Кредобанк» запровадив для своїх клієнтів акційні депозитні пропозиції «Єврогарантія» та «Акційний 4х4», що дозволяють роздрібним клієнтам розмістити кошти у національній валюті за підвищеними процентними ставками – відповідно до 19% та до 17% річних і можливістю часткового збереження нарахованих процентів при достроковому закритті депозиту.

У пропозиції «Єврогарантія» при укладенні депозитної угоди на 15 місяців клієнт має змогу зберегти частину нарахованих процентів після кожного повного місяця перебування коштів на депозитному рахунку. Так, при знятті вкладу вже після першого місяця клієнту буде збережено ставку в 12% річних за фактичний термін розміщення коштів із зростанням на 0,5% за кожен наступний повний місяць до 7-го місяця, а після восьмого місяця – 15% річних. Пропозиція чинна до 14 березня 2014 року включно.

У вкладі «Акційний 4х4» часткове збереження процентної ставки при достроковому розірванні можливе протягом одного місяця після кожних чотирьох місяців перебування коштів на депозитному рахунку (наприклад, при закритті вкладу на п’ятому місяці банк зберігає ставку в 15% річних). Виплата процентів за вкладами здійснюється щомісячно, кошти за вкладом видаються на першу вимогу клієнта. До всіх акційних депозитів оформляється платіжна карта MasterCardіз можливістю отримання готівки без комісії у будь-якому банкоматі України.

«Нові депозитні пропозиції «Кредобанку» дають можливість роздрібним клієнтам отримати підвищену відсоткову ставку на вклад і водночас мати вільний доступ до своїх коштів при потребі, – розповідає директор департаменту роздрібних клієнтів ПАТ «Кредобанк» Орися Юзвишин. – Надійність вкладів у банку гарантована його майже 24-річною історією роботи на ринку України та бездоганним виконанням всіх своїх зобов’язань перед клієнтами навіть у найскладніші періоди історії української банківської системи. Окрім того, стратегічний акціонер «Кредобанку» – найбільший банк Польщі PKOBankPolskiS.A. підтвердив свій стратегічний намір бути присутнім в Україні та свою готовність надавати підтримку при змінах у зовнішньому середовищі».   

«Кредобанк» є частиною міжнародної європейської фінансової групи – PKOBankPolskiS.A., що є однією з найбільших фінансових установ Центральної та Східної Європи та лідером польського банківського сектору. Акціонером PKOBankPolskiS.A. є Республіка Польща в особі Державного казначейства. У грудні 2013 та січні 2014 року PKOBankPolskiS.A. надав «Кредобанку» інвестиційну підтримку на більш ніж 220 млн. грн.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!