АВАНТ - БАНК пропонує клієнтам пакет антикризових продуктів

24 лютого, 2014

24.02.2014 р.

АВАНТ- БАНК завжди особливу увагу приділяв питанню персоніфікованого обслуговування своїх клієнтів. Сьогодні ж в умовах нестабільної соціально-політичної ситуації в Україні саме такий формат роботи з клієнтами повністю виправдав себе. Гнучкість і оперативність дозволили банку збільшити депозитний портфель фізичних осіб на 93 млн грн за період з 1 січня по 21 лютого поточного року, а приріст залишків фізичних осіб за цей же період склав 120 млн грн. Загалом з початку року клієнти відкрили в банку 735 нових рахунків.

Саме персоніфікована робота з клієнтами дозволяє банку в режимі онлайн відстежувати поточні зміни потреб клієнтів і оперативно реагувати на них. Так, АВАНТ- БАНК розробив і пропонує наразі пакет антикризових продуктів, який містить:
 
— встановлення індивідуального розміру депозитної ставки;
— переведення валюти вкладу з національної валюти в іноземну;
— компенсацію втрат курсової різниці при конвертації валют за рахунок банку;
— страхування вкладів клієнтів;
— оренду індивідуальних сейфів;
— перевезення цінностей клієнтів у межах країни.

З метою максимального захисту коштів клієнтів АВАНТ- БАНК застрахував всі грошові залишки в касах відділень. На даний момент АВАНТ- БАНК працює в звичайному режимі, без будь-яких обмежень.

Довідково:

Публічне акціонерне товариство «АВАНТ-БАНК» –  універсальна фінансова установа, яка працює на ринку України з 2009 року. Банк є постійним учасникам Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Серед стратегічних завдань банку до кінця 2016 року забезпечити  присутність  у всіх обласних і регіональних центрахкраїни.Лише цього року банкпланує відкрити 30 нових відділень. Станом на лютий 2014 року регіональна мережа нараховує 43 відділення у 21 області України. Фінансові показники станом на 01.01.14 р. становлять: активи – 3788 млн грн, статутний капітал – 320 млн  грн, регулятивний капітал – 355,2млн грн. Кредитний рейтинг АВАНТ-БАНКУ за даними НРА «Рюрік»:  uaBBB+  з прогнозом «стабільний».

Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!