Спеціальні пропозиції для власників преміальних карток MasterCard від Діамантбанку

3 березня, 2014

Власники преміальних карток MasterCard від Діамантбанку можуть скористатися особливими пропозиціями на курортах Європи, які зроблять їх відпочинок незабутнім. Зокрема, отримати знижку 10% в готелі L'HeliosHotel, який розташований в самому центрі французького гірськолижного курорту Мерібель.

Щоб скористатися пропозицією, потрібно надіслати промокод «HeliosMasterCardEasternEurope» на адресу електронної пошти [email protected] або  назвати промокод, зателефонувавши за номером +33 (0) 479 242 242.

Готель L'Helios знаходиться у самому серці казкового гірськолижного курорту Мерібель. Унікальне розташування готелю поєднує чудовий панорамний краєвид з будь-якого номера та близькість снігової траси.

Пропозиція дійсна до 14 квітня 2014 року.

Ознайомитися з повним переліком курортів Європи, що надають ексклюзивні знижки, та дізнатися детальні умови акції можна на сайті  www.mastercard.ua


Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 80 дирекцій та відділень у 19 містах України.
2013 рік ПАТ «Діамантбанк» закінчив з прибутком  4,83 млн. грн. Чисті активи фінустанови станом на 01.01.2014 р. склали 4,78 млрд. грн., регулятивний капітал – 515,788 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,8 млрд. грн.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!