Підтримай українську армію – здійсни добровільний внесок у Діамантбанку без комісії

25 квітня, 2014

У відділеннях Діамантбанку всі бажаючі, які хочуть підтримати українську армію, можуть зробити добровільні внески на користь Міністерства оборони України та Державної прикордонної служби України без сплати комісійної винагороди банку.

Нагадаємо, що для збору коштів Міністерство оборони України оголосило про акцію «Підтримай Українську армію!» та розмістило на своєму сайті номери рахунків, на які можна переказати кошти на матеріально-технічне та медичне забезпечення.

Державна прикордонна служба України також опублікувала  на своєму сайті номер рахунку для здійснення благодійної матеріальної допомоги прикордонникам та членам їх родин.

Для здійснення фінансової підтримки української армії потрібно лише звернутися до будь-якого із 80-ти відділень Діамантбанку по всій території України, в якому співробітники банку нададуть детальну інформацію та допоможуть здійснити доброчинний внесок.

Отримати більш детальну інформацію можна зателефонувавши  до Інформаційного центру Діамантбанку за номером 0 800 308 303 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів по всій Україні).


Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 81 відділення у 20 містах України.
2013 рік ПАТ «Діамантбанк» закінчив з прибутком  4,83 млн. грн. Чисті активи фінустанови станом на 01.01.2014 р. склали 4,78 млрд. грн., регулятивний капітал – 515,788 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,8 млрд. грн.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!