Діамантбанк пропонує взяти участь в акції разом з «Сiльпо» та MasterCard

21 травня, 2014

Клієнти Діамантбанку –  держателі карток MasterCard® або  Maestro® можуть взяти участь у спільній акції «Купуйте в «Сiльпо» з MasterCard® – здiйснюйте дитячi мрiї у Disneyland® Paris!» та отримати шанс виграти одну з 5 подорожей до Disneyland® Paris, а також один із 13 000 сертифікатів «Сільпо».

Щоб взяти участь в акції достатньо здійснити транзакцію карткою MasterCard® або  Maestro® в мережі магазинів «Сільпо» на суму від 50 гривень, зареєструвати унікальний 12-значний код чека з банківського терміналу та надіслати SMS-повідомлення на короткий номер 7175*.

Подаруйте своїй родині справжню казку!

Ознайомитися з детальними умовами акції можна на сайтах: www.masterсard.ua, www.silpo.ua. Акція діє до 22 серпня 2014 року.

*Вартість SMS-повідомлення згідно з тарифами відповідного оператора.

Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 81 відділення у 20 містах України.
 

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!