ПАТ «Дніпропетровськгаз» створює 4 регіональні центри з газифікації та постачання природного газу

11 червня, 2014

У рамках реструктуризації передбачено укрупнення 15 структурних підрозділів компанії істворення на їх базі 4 регіональних центрів з газифікації та постачання природного газу споживачаму Дніпропетровській області. Офіси регіональних центрів будуть розміщені в найбільших містах Дніпропетровської області – Нікополі, Новомосковську, Павлограді та Дніпродзержинську.

«Реструктуризація на рівні підприємства стосується перебудови всіх сфер його діяльності, починаючи від виробничо-технічних та організаційних систем і завершуючи фінансовими аспектами, — пояснюєГолова ПравлінняЮрійФренкель. — Нова організаційна структура дозволить створити кращу керованість, гнучкість в обслуговуванні клієнтів і сприятиме підвищенню прозорості діяльності ПАТ «Дніпропетровськгаз».

Нікопольський регіональний центр (Нікопольське УЕГГ) буде створений шляхом об’єднання Нікопольського, Софіївського, Широківського, Апостолівського і Марганецького управлінь.

Новомосковський регіональний центр (Новомосковське УЕГГ) об’єднає Царичанське, Магдалинівське (за винятком Петриківської дільниці) та Новомосковське управління.

До складу Дніпродзержинського регіонального центру (Дніпродзержинське УЕГГ) увійдуть Жовтоводське, Верхньодніпровське, Дніпродзержинське управління, Солонянська служба та Петриківська дільниця Магдалинівського управління.

На базі Павлоградського, Першотравенського, Синельниківського управлінь буде створений Павлоградський регіональний центр (Павлоградське УЕГГ).

При цьому, усі служби по роботі з клієнтами залишаються на місцях, в  безпосередній близкості до споживачів, які будуть обслуговуватись, як і раніше, за місцем проживання.

Клієнтам ПАТ «Дніпропетровськгаз», як фізичним так і юридичним особам, у зв’язку з реструктуризацією компанія запропонує підписати додаткові угоди до договорів про надання споживачам послуг з газопостачання. На сьогодні необхідний пакет документів юридичним особам вже надіслано поштою. Фізичним особам контролери ПАТ «Дніпропетровськгаз» особисто нададуть необхідні документи для підписання.

Довідка: ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2,5 мільярдів кубометрів.

Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 600 тисяч сімей Дніпропетровської області. Серед 2,5 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот».

ПАТ «Дніпропетровськгаз» — одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів всіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися

до спеціаліста із зв’язків з громадськістю

Лобач Олени

тел. раб. (056) 790-42-67

тел. моб. (067) 610-78-83

e-mail: [email protected]

www.dngas.dp.ua

Лобач Олена
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!