Efes Ukraine розпочинає імпорт чеського пива Pilsner Urquell

18 червня, 2014

Портфоліо імпортних брендів компанії Efes Ukraine поповнилося всесвітньо відомим пивом Pilsner Urquell. 

Pilsner Urquell вважається родоначальником виду «Pilsner», до якого відносять пиво золотавого кольору, зварене методом низового бродіння. Його ще називають «Першоджерело Пілзнера», тим самим віддаючи шану кришталево чистій м‘якій воді із артезіанських джерел чеського міста Пльзень. Саме там у 1842 році народилося пиво Pilsner Urquell, яке сторіччями смакує вибагливим шанувальникам хмільного напою.

Своїм неповторним смаком та ароматом Pilsner Urquell також завдячує духмяному жатецькому хмелю, відбірним дріжджам та моравському ячменю. А насиченість сусла досягається завдяки технології, що не зазнавала змін із 1842 року: трикратному варінню у мідних чанах на відкритому вогні.

Виробник: Plzeňský Prazdroj, a. s., Чехія.

Щільність: 11.75%, міцність – не менше 4%.

Реалізується в Україні у скляній пляшці 0.5 л, алюмінієвій банці 0.5 л та КЕГах 30 л.

Імпортується з Чехії компанією Efes Ukraine із 2014 року.

Про компанію:

Efes Ukraine (ПрАТ «Ефес Україна») – один із лідерів українського пивного ринку. Належить компанії Efes Breweries International. Входить до міжнародної групи Efes – 4-го найбільшого в Європі виробника пива (за даними Euromonitor), а також 6-го найбільшого у світі бутилювальника продукції Coca-Cola. Група Efes включає 16 пивних заводів, 7 солодовень та 23 заводи з розливу напоїв Coca-Cola у 16 країнах світу. Продукція Efes представлена у 85 країнах світу.

Група Efes вийшла на ринок України на початку 2012 року, у результаті M&A угоди з міжнародною групою SABMiller (яка, у свою чергу, прийшла до України в липні 2008 р.). У 2012 році продажі Efes Ukraine зросли на 14% у порівнянні з попереднім роком. А за результатами 2013 року обсяг продажів компанії збільшився на 26%, і склав 23,5 млн. дал пива.

Efes Ukraine виробляє, а також імпортує до України популярні місцеві та міжнародні марки пива: Miller Genuine Draft, Velkopopovicky Kozel Cerny, Pilsner Urquell, REDD'S, Efes Pilsener, Grolsch Premium Lager, «Старый Мельник», «Жигулівське Розливне», «Золотая Бочка», Velkopopovicky Kozel Svetly, Amsterdam Navigator, «Кружка Свіжого», «Белый Медведь», «Сармат», «Жигулівське», «Добрий Шубін».

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!