Кольорове розмаїття колекції деніму LC Waikiki Весна-Літо 2014

20 червня, 2014

Літня колекція LCWaikikiпривертає увагу нестандартним дизайном. Поціновувачі моди не залишаться байдужими до яскравих кольорів, принтів і візерунків, які запропоновані в новій колекції деніму Весна-Літо 2014.

Графічні та геометричні орнаменти на сорочках денім, контрастні поєднання чорного та бежевого кольорів представлені в орієнтальній колекції Origami. Традиційні шотландські мотиви у червоному, білому, темно-синьому, світло-рожевому кольорах, а також у відтінках фуксії, індиго та аквамарин прикрашають сорочки, куртки та піджаки з колекції BlueDanube.  

КолекціяMaisonBlueпропонує сорочки з вишитими орнаментами, штани skinny темно-синіх, блакитних і пастельних відтінків. Довгі смугасті кардигани, квітчасті сорочки, джинси комфортного крою у теплих жовтих, рожевих, помаранчевих і бірюзових кольорах – окраса колекції Wanderer.

Про LCWaikiki

Бренд LCWaikikiбув заснований у Франції в 1985 році, а через 12 років його придбав нинішній власник, LCWaikikiMağazacılık. У Туреччині компанія сповідувала філософію про те, що «кожен заслуговує на гарний одяг» і поширювала ідею «моди, доступної кожному». Завдяки розумному підходу до розвитку компанії, рівень продажів LCWaikikiпротягом останніх 17 років невпинно зростав і привів до розширення мережі не лише в Туреччині, а й у інших країнах. У 2009 році компанія LCWaikikiвідкрила свою першу європейську філію в Румунії. На даний момент LCWaikikiмає 380 магазинів у 72 провінціях по всій Туреччині, а також 84 магазини у 20 інших країнах. Поточний план компанії LCWaikikiдо кінця 2014 року -130 магазинів у25 країнах світу.

www.lcwaikiki.com

Ксения Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!