Кондитерська фабрика Yarych нарощує обсяги збуту

14 серпня, 2014

За 7 місяців 2014 року Кондитерська фабрика Yarych, яка є одним з лідерів кондитерського ринку в сегментах крекерів та затяжного печива, суттєво наростила обсяги збуту своєї продукції в Україні.

Так, обсяги виробництва печива зросли на 27% чи 1 290 тон продукції в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.Загалом обсяги продажу компанії за 7 місяців 2014 року склали 6 000 тон продукції.

Такий приріст став можливий як за рахунок збільшення продажів фасованої продукції – крекерів та печива «Марія»  під торговою маркою Yarych. Зростання продажів фасованої продукції  відбулось завдяки активній роботі з національними торгівельними мережами.

За нашою думкою, ще одним з чинників росту стала концентрація фабрики саме на ринку України, що дозволило уникнути економічних санкцій з боку східних сусідів.

Окрім розвитку продажів на внутрішньому ринку навесні 2014 року КФ Yarych розпочала здійснювати експорт своєї продукції на ринки ЄС та інших країн світу. В планах компанії активний розвиток даного напрямку, який передбачає як просування існуючих видів продукції, так і розробка принципово нових для ринку України, але популярних на ринку Західної Європи продуктів.

Довідка:

Кондитерська фабрика Yarych вітчизняний виробник затяжного печива та крекерів під ТМ Yarych, а також тортів під ТМ Rozalini.

В продуктовому портфелі компанії представлені 3 смаки печива «Марія» — класична, з молоком та кальцієм, з висівками. А також 4 смаки крекерів – ніжний, вершковий, з цибулею, та з какао.

Виробничі потужності компанії розташовані у Львівській області, с. Старий Яричів.

Казанчук Оксана
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!