ПАТ «Дніпропетровськгаз» реалізувало проект найбільшого скейт-парку України на території ДОЗ «Голубе полум’я»

9 жовтня, 2014

У серпні цього року на території дитячого оздоровчого закладу «Голубе полум’я», який належить ПАТ «Дніпропетровськгаз», стартував пілотний проект під назвою «Скейт табір». Це стало можливим завдяки втіленню в життя ідеї побудувати скейт-парк у «Голубому полум’ї». Ініціаторами є директор ТОВ "РГК Трейдінг" Артем Компан та Голова Правління ПАТ "Дніпропетровськгаз" Юрій Френкель.

З моменту початку проектування скейт-парку до старту всеукраїнських змагань по скейтбордінгу минуло 8 місяців. Організатори планували завершити будівництво скейт-парку ще до початку курортного сезону, але у зв’язку з нестабільною ситуацією у Криму та на сході України, змогли провести перші змагання у серпні.

Новий скейт-парк є одним з найбільших в Україні. Він має велику кількість фігур та ідеально литий бетон. Це дозволило організувати та провести у Скейт таборі Всеукраїнські змагання по скейтбордінгу за новою для України системою. Змагання проходили 3 дні. Кожного дня на 2-х обраних фігурах скейт-парку відбувались півгодинні джем-сесії. Стільки трюків, а їх було майже 300, не бачив ще жоден український контест.

Наша компанія має надію на те, що такого роду змагання будуть проводитись щорічно і перейдуть з категорії всеукраїнських до міжнародних.

Усі відгуки та враження учасників Скейт табору ви можете знайти на сайті www.skate.in.ua.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!