Перший офіційний чемпіонат України дебютував на Полтавщині

7 листопада, 2014

Генеральним спонсором першого в історії вітчизняного велотріалу офіційного чемпіонату України став єдиний виробник дитячого та спеціального харчування країни – ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів». Саме за грошової підтримки комбінату було виготовлено медалі та кубки для переможців.

Згідно з Положенням про чемпіонат України з велосипедного спорту маутентбайк, змагання відбулися цієї суботи у м. Хорол, що на Полтавщині. Територією перевірки майстерності учасників став вже знайомий хлопцям майданчик KraTriaLand. Саме на його перешкодах велобайкери змагались влітку цього року під час проведення третього етапу Кубку України 2014.

Дійсно знакову подію в житті національного велоспорту відзначили представники з усієї країни. Для участі у змаганнях, затверджених президентом федерації велосипедного спорту України Борисом Івановим, з’їхались спортсмени з кожної області, в тому числі й жителі неспокійних на сьогодні  територій. Загалом реєстрацію пройшли 25 велобайкерів. Цього разу трасу для екстрималів було побудовано з дерев'яних колод, піддонів, катушок, бетонних блоків, каміння, бочок, покришок та дещо розширено.

Не зважаючи на досить недоброзичливі погодні умови, хлопці відчайдушно боролись за право стати першими та отримати омріяний кубок чемпіона. За почесне звання Чемпіона України 2014, згідно офіційних правил чемпіонату, мали змогу позмагатись представники лише двох категорій: Юніори (віком до 18 років) та Еліта. Спортсмени, що входять до категорій Любителів та Експертів також були запрошені на змагання, але за інших умов. Зі слів організаторів «аби відчути смак дебютного чемпіонату та стимулювати свій подальший ріст, бачити до чого потрібно прагнути». 

Кожна з категорій спортсменів мала  свого незалежного суддю, який  повністю компетентний щодо правил UCI —  керівного органу велосипедного спорту всього світу; велосипедної асоціації, яка спостерігає за подіями з велоспорту на міжнародному рівні. 

Згідно розпорядження генерального директора головного спонсора змагань ПАТ «Хорольський МКК ДП» Артема Васильовича Кузьменко та підтримки голови наглядової ради Володимира Анатолійовича Почепа, кожен з переможців змагань у всіх категоріях нагороджений  подарунками власного виробництва та фірмовими сувенірами комбінату Хорола. Каша молочна рисова «Малышка» та дитяча негазована питна вода «Малиш» знову поїхали у подорож країною, по домівкам спортсменів. 

Результати змагань:

• Чемпіонат України

ЮНІОРИ: 
1. Шульга Валерій Павлович, 26 
2. Любарський Владислав Сергійович, 40 
3. Безрукий Денис Вікторович, 40 

ЕЛІТА: 
1. Черниш Владислав Віталійович, 26 
2. Крат Владислав Олександрович, 29 
3. Соколовський Ян В'ячеславович, 60 
4. Мартищенко Олександр Юрійович, 74 

• Внерейтингові категорії 

 ЛЮБИТЕЛІ: 
1. Галилейский Ілля Олегович, 36 
2. Велігорський Микита Борисович, 38 
3. Орда Степан Ігорович, 39 (+4 дод.) 

  ЕКСПЕРТИ: 
1. Овчаренко Євген Сергійович, 68 
2. Товстоніжко Станіслав Дмитрович, 70 
3. Міхно Денис Олегович, 75 

«Нарешті всі ми дочекались цієї події – присвоєння статусу офіційного чемпіонату, який затверджений президентом Федерації велосипедного спорту України. Поздоровляю всіх з цією визначною подією та хочу висловити  свою подяку організаторам сьогоднішніх змагань. Саме з їхньої руки розпочинається новий етап у нашому спорті. Не залишайтеся байдужими, підтримайте чемпіонат і тих людей, які роблять все можливе, щоб наш спорт став якіснішим та популярнішим, а його структурна і технічна організація краще!», — говорить чемпіон України 2014 у категорії Еліта Владислав Черниш.

ПАО "Хорольский молочноконсервный комбинат детских продуктов"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!