XPS ТЕХНОПЛЕКС у числі 100 кращих товарів України

27 листопада, 2014

Завод ТехноНІКОЛЬ (м. Дніпродзержинськ) отримав диплом переможця Всеукраїнського конкурсу якості продукції "100 кращих товарів України".

Завод ТехноНІКОЛЬ у м. Дніпродзержинську отримав диплом переможця конкурсу "100 кращих товарів України". Диплом був виданий за виробництво високоякісної та конкурентоспроможної продукції, а сааме екструзійного пінополістиролу ТЕХНОПЛЕКС. Конкурсна комісія високо оцінила прекрасні споживчі властивості, ефективність і безпеку цього теплоізоляційного матеріалу.

"Ми докладаємо безліч зусиль, щоб наша продукція відповідала найвищим стандартам і допомагала споживачам зробити своє житло більш теплим і комфортним, — прокоментував генеральний директор заводу ТехноНІКОЛЬ у Дніпродзержинську Хмельов Андрiй Вiкторович- Нам дуже приємно отриматиwцю престижну премію, як визнання того, що ми рухаємося в правильному напрямку".

Про конкурс

Всеукраїнський конкурс "100 кращих товарів України" має статус державного і проводиться за підтримки Президента України, починаючи з 2003 року. Проведення Конкурсу сприяє інноваційному розвитку держави, входу України в міжнародний економічний простір, захисту прав споживачів, поліпшенню якості і популяризації української продукції.

Корпорация ТехниНИКОЛЬ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!