Газівники поділились досвідом безпечного використання газу з 30 тисячами школярів Дніпропетровщини

28 листопада, 2014

Спеціалісти ПАТ «Дніпропетровськгаз» провели 626 лекцій у навчальних закладах Дніпропетровщини. Більше 30 тисяч дітей прослухали лекції для підвищення знань правил безпечного використання газу. Корисні уроки пройшли з 15 жовтня по 15 листопада 2014 року у рамках місячника з пропаганди серед населення правил безпечного і заощадливого використання газу у побуті.

Під час лекцій діти стали учасниками захоплюючих ігор та вікторин, взнали про властивості «блакитного палива», процес його добування і використання. Незвичайні уроки надихнули дітей Нікопольської СШ №6 на створення відеоролика на газову тематику. За 3 хвилини автори розповіли на скільки важливе економне використання природного газу та наглядно продемонстрували основні правила безпечного використання газу у побуті.

«Особливу увагу під час місячника з безпеки наші співробітники приділили школярам. Адже, наша компанія прагне, щоб якомога більше дітей розуміли цінність природного газу, необхідність дбайливого поводження з ним та дотримання правил безпеки» — коментує перший заступник Голови Правління – головний інженер Тетяна Бузовська.

На сьогодні статистика нещасних випадків при використання газу у побуті свідчить, що причинами аварій у більшості випадків є недотримання правил безпеки та самовільне втручання у систему газопостачання. За даними Держгірпромнагляду в Україні з початку року сталося 42 нещасних випадків, 99 людей постраждало, з них загинуло 45 (унаслідок отруєння чадним газом – 38, у результаті вибуху газоповітряної суміші – 7). У Дніпропетровській області цього року сталося три нещасних випадків з летальним кінцем.

Співробітники нашого підприємства для пропаганди безпечного використання газу у побуті задіяли ЗМІ та інші види агітації. У 23 районних газетах були опубліковані статті і оголошення про важливість дотримання правил безпеки, встановлено 21 біл-борд на території області та організовано 42 круглих столів з власниками житлово-комунального фонду. Під час проведення планово-технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання та у навчальних кабінетах газових господарств 49 тисяч споживачів прослухали інструктажі. 

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!