Porsche Finance Group запроваджує правила протидії корупції та сприяння чесній конкуренції

1 грудня, 2014

Porsche Finance Group (надалі – PFG) у складі «Порше Холдинг Груп» виступає за стабільну економічну діяльність та справедливість у ділових відносинах. Одним із показників успішності для неї є дотримання високого рівня бізнес-репутації. Тому цього року PFG розробила й запровадила серед своїх співробітників правила, що допоможуть протидіяти корупції (Anti-CorruptionGuidelines), а також норми, які сприятимуть чесній конкуренції (Anti-trustGuidelines).

Кожен із документів містить чіткі визначення основних понять відповідно до міжнародного законодавства, а також детальне пояснення питань, що можуть бути корисними й важливими для працівників. Приміром, в «Інструкції з питань протидії корупції» на прикладах розглянуто ситуації, за яких може виникнути корупція, а також надано поради співробітнику, яким чином поводитись у таких випадках.

Окрім того, значну увагу PFG приділяє не лише власній репутації, а й репутації своїх бізнес-партнерів. Тому в «Інструкції…» є окремий розділ щодо перевірки потенційних контрагентів та їх вибору. Також підкреслено: PFG не співпрацює з компаніями або особами, внесеними до міжнародних списків осіб, із якими заборонена співпраця або стосовно яких запроваджено санкції.

«Наші клієнти мають бути впевненими в тому, що Porsche Finance Group діє лише на законних підставах і дотримується міжнародних стандартів роботи. Репутація є нашим найбільшим активом, який ми маємо захищати й розвивати. Саме тому ми маємо чітку позицію щодо корупції: PFG веде лише чесний бізнес. У запроваджених правилах ми наголошуємо на нашому прямому зобов’язанні дотримуватися базових цінностей, таких як чесність, справедливість, стабільність та партнерство. Вони є запорукою успішного бізнесу та перетворення Порше Холдинг на найбільш прибуткову, привабливу й стабільну автомобільну компанію у світі», – говорить Йозеф Граф, директор Porsche Finance Group.

В «Інструкції з питань захисту економічної конкуренції» розглянуто теми, що пов’язані з конкуренцією на ринку, підвищенням обізнаності кожного співробітника щодо антимонопольного законодавства – не лише національного, а й міжнародного. Що таке монопольні дії, у яких випадках обмін інформацією між компаніями є незаконним, якими є наслідки порушення законодавства про захист конкуренції – відповіді на всі ці питання кожен працівник може знайти в «Інструкції...»

Інформація про компанію:

Porsche Finance Group представлена ​​в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає такі послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, Seat і Porsche: фінансовий, оперативний лізинг, кредитування, управління автопарками, посередництво при страхуванні автомобілів, що придбано з фінансуванням або за готівку.

SPN Communications, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!