«Кредобанк» пропонує пільгове обслуговування для новостворених підприємств

22 січня, 2015

«Кредобанк» розпочав програму підтримки новостворених підприємств малого та середнього бізнесу і фізичних осіб-підприємців, в рамках якої нещодавно зареєстровані підприємства та підприємці можуть отримати безкоштовне відкриття та обслуговування рахунку та значно знижені тарифи на розрахунково-касові операції.

Пропозиція спеціального нового цінового плану «Партнерський» діє для підприємств малого та середнього бізнесу та приватних підприємців, що зареєстровані не більш ніж за 3 місяці до дати подачі заяви до банку. Ціновий план включає безкоштовне відкриття рахунку, безкоштовне внесення готівки, а також пільговий тариф у 1 грн. за перекази в межах України та знижені тарифи на операції з купівлі-продажу та переказу валюти і видачу готівки, при цьому щомісячна плата за обслуговування відсутня. Після 6 місяців обслуговування на ціновому плані «Партнерський» клієнт зможе обрати тарифний план, який відповідатиме його потребам.

 «Відкривати та вести бізнес у сучасній Україні на сьогодні досить складно. Нова програма «Кредобанку»  має на меті підтримати новостворений бізнес у найскладніший – перший період його становлення, оскільки дає їм змогу оптимізувати витрати на якісний банківський сервіс, натомість, спрямовуючи їх в основну діяльність», – говорить в.о. директора департаменту клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» Сергій Шейка.

На сьогодні «Кредобанк» пропонує суб’єктам малого і середнього бізнесу всі види банківських послуг, у тому числі кредитування, гнучкі умовирозрахунково-касового обслуговування та супутні послуги. Клієнтами банку є понад 38 тисяч малих та середніх підприємств по всій Україні. 

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!