АВАНТ-БАНК збільшує до 3% знижку по АВТОКАРТЦІ, що діє на всіх АЗС України

16 квітня, 2015

З 14 квітня по 30 червня 2015 року АВАНТ-БАНК збільшує знижку по АВТОКАРТЦІ до – 3% на ВСІ ТОВАРИ, в тому числі бензин, що можна придбати на ВСІХ АЗС України.

ВАЖЛИВО! Знижка по АВТОКАРТЦІ – 3% та бонусні програми і знижки від АЗС сумуються! Тобто, якщо, приміром, АЗС надає знижку в розмірі – 2%, до неї додається ще й знижка від АВАНТ-БАНКу і в результаті Ви отримуєте всі – 5%!

Наближається сезон відпусток, а подорожувати з АВТОКАРТКОЮ не лише зручно, але й вигідно. Адже розроблена вона на базі міжнародної платіжної картки VISA CLASSIC і розраховуватись АВТОКАРТКОЮ можна у будь-якому магазині, ресторані світу, а також сплатити за послуги чи товари через мережу Інтернет. 
Крім того, АВАНТ-БАНК пропонує такі додаткові знижки для власників АВТОКАРТКИ:
— 20% на послуги з технічного обслуговування та ремонту автомобілів від «Автосайт-сервіс»
— 15% на послуги страхування від страхової компанії «Арсенал Страхування»
— 20% на пакет «Авторадіо Assistance» — комплексна пропозиція цілодобової всеукраїнської допомоги на дорогах
— 7% від медичного партнеру «Марад Медікал Сервіс Україна»

Поповнити АВТОКАРТКУ без комісій можливо готівкою в будь-якому відділенні АВАНТ-БАНКу; безготівковим переказом за допомогою системи Інтернет-банкінгу з інших разунків; безготівковим переказом з рахунків фізичних та юридичних осіб.

Інформуємо, що АВТОКАРТКА має високий ступінь захисту, що забезпечує вбудований чіп. Принципова різниця між чіпом та магнітною полосою – це рівень безпеки, який смарт-картка надає своєму власнику. Чіпову картку майже неможливо підробити, до того ж, вона перебуває під захистом переносу відповідальності (Liability Shift), що впроваджено міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard.

Підкреслює перевагу АВТОКАРТКИ і ще один факт: частка чіпових карток серед усієї кількості емітованих карток в Україні — лише 15%, решта – звичайні картки з магнітною стрічкою.

Оформити АВТОКАРТКУ можна в найближчому відділенні АВАНТ-БАНКу.

Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!