ОТП Банк запровадив можливість капіталізації відсотків за строковим депозитом

25 травня, 2015

Починаючи з 25 травня 2015 року, ОТП Банк надає вкладникам можливість капіталізації відсотків за строковим депозитом.

Віднині при відкритті вкладу клієнти можуть самостійно обирати оптимальний режим нарахування і сплати відсотків за депозитом. Зокрема, відкрити депозит можна із однією з наступних опцій: щомісячним зарахуванням відсотків на поточний рахунок, що відкривається безкоштовно; зарахуванням відсотків на картковий рахунок клієнта або капіталізацією відсотків (коли сума нарахованих відсотків щомісячно додається до суми вкладу).

Таким чином, забезпечуючи гарантоване збереження коштів, ОТП Банк надає клієнтам зручну і вигідну можливість вибору: отримувати щомісячний дохід на повсякденні потреби або додатковий прибуток за рахунок капіталізації відсотків за депозитом.

Договір на строковий банківський вклад укладається на строк від 33 до 730 днів і не передбачає можливості поповнення. Відсоткова ставка за депозитом протягом дії договору не змінюється і на сьогодні становить: до 18,5% річних у гривні, до 4,75% річних у доларах США і до 4,0% річних у євро.

Детальніше про Строковий депозит з щомісячною сплатою або капіталізацією відсотків, а також про інші депозитні пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті банку.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!