«Голубе полум’я» ПАТ «Дніпропетровськгаз» прийняло на відпочинок першу зміну дітей

5 червня, 2015

Сьогодні стартувала перша зміна в дитячому оздоровчому закладі "Голубе полум’я". Наступні три тижні стануть незабутніми у житті 150 дітей, які приїхали з Дніпропетровської та Запорізької областей на відпочинок. Юні відпочиваючі проведуть першу зміну в таборі під гаслом "Літо наших перемог!"

Діти будуть насолоджуватись морем і сонцему дитячому оздоровчому закладі «Голубе полум’я», який належить ПАТ «Дніпропетровськгаз». Він розташований на території Арабатської стрілки Генічеського району Херсонської області. Створений 35 років тому невеликий літній табір «Голубе полум’я» за минулі десятиліття перетворився на справжній дитячий центр з розвиненою інфраструктурою.

Діти проживають у чотирьох двоповерхових корпусах з усіма зручностями. Світлі чотиримісні кімнати обладнані зручними меблями. «Голубе полум’я» має власний піщаний пляж розміром 30 на 250 метрів, який знаходиться на відстані 25 метрів від дитячих корпусів. На пляжі виконуються оздоровчі процедури, маленькі відпочиваючі грають, займаються спортом, загоряють, купаються в морі, готуються до вечірніх розважальних заходів.

Велика увага, за словами Голови Об’єднаної профспілкової організації ПАТ «Дніпропетровськгаз» Юрія Познякова, в оздоровчому закладі приділяється питанню харчування. "Правильне та збалансоване харчування — одна з основ відмінного самопочуття дітей. Тому, в меню обов'язково включені свіжі фрукти, овочеві салати, корисні кисломолочні продукти, різноманітні перші і другі страви», — розповідає Юрій Позняков.

На території закладу побудовано сучасний спортивний комплекс, який включає в себе волейбольний, футбольний майданчики та зону зі спортивними тренажерами. А гордістю табору є найбільший скейт-парк України. Ініціаторами створення цього парку є директор ТОВ "РГК Трейдінг" Артем Компан та Голова Правління ПАТ "Дніпропетровськгаз" Юрій Френкель.

Новинкою цього сезону у «Голубому полум’ї» стало створення власного міні-зоопарку, на території якого живуть косулі, лисиця, вовк, кролики, вівці, павичі та інші тварини.

Протягом всієї зміни хлопчиків та дівчаток чекає безліч спортивних естафет, конкурсів та участь у гуртках, де кожна дитина зможе знайти собі заняття до душі. А в цьому їм буде допомагати колектив вожатих та вихователів з великим педагогічним досвідом.

Сучасне «Голубе полум’я» – це максимальний комфорт, високий рівень послуг, цікаві педагогічні програми та змістовні проекти!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!