«Кредобанк» очолив рейтинг надійності депозитів українських банків

3 липня, 2015

Згідно з висновками аналітиків агентства, при визначенні підсумків рейтингу було враховано те, що «Кредобанк» завершив перший квартал 2015 року з чистим прибутком у 8,54 млн. грн., а чистий процентний дохід банку виріс на 119,38% — до 122,95 млн. грн. Агентство також врахувало те, що банк дотримувався нормативів НБУ із запасом до їх нормативних значень. Враховуючи те, що банк належить до найбільшої польської банківської групи з державним капіталом – PKOBankPolski, яка є лідером польського банківського сектору, агентство оцінило зовнішню підтримку «Кредобанку» як найкращу з можливих.

«Підсумки нинішнього рейтингу надійності банківських депозитів України підтвердили як правильність обраної «Кредобанком» стратегії, так і високий рівень підтримки банку та довіру клієнтів до нього,  – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Найвищий результат «Кредобанку» підтверджується не лише позитивним фінансовим результатом, зростанням доходів та дотриманням обов’язкових нормативів, а й надійною роботою за будь-яких умов».

До десятого рейтингу надійності депозитів українських банків було включено 70 банків, з них 19 отримали найвищу оцінку. Вже традиційно серед банків з високою надійністю депозитів домінують банки з участю іноземного капіталу та державні банки. До першої п’ятірки рейтингу увійшли 3 банки з європейським капіталом.  

З повним офіційним повідомленням агентства можна ознайомитись тут.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!