«Кредобанк» відзначив 10-тисячного клієнта з автокредитування

28 липня, 2015

Кредитування купівлі автомобілів є окремим та одним з пріоритетних напрямків роботи «Кредобанку» вже більш як 3 роки. За весь період роботи автокредитування як окремого бізнесу «Кредобанк» видав автокредитів на загальну суму більш як 1,34 млрд. грн. У 2015 році банк видав 828 кредитів на придбання транспортних засобів на загальну суму понад 254,3 млн. грн. та залишається одним з лідерів українського ринку автокредитування із ринковою часткою понад 30%. Лише у червні 2015 року банк видав авто кредитів на більш як 42млн. грн. Досягненню високих результатів сприяють спільні акційні кредитні програми із провідними автовиробниками та автодилерами України, а також незмінність діючої в банку політики з видачі автокредитів, що поєднує привабливі умови для позичальників та виважене управління кредитним ризиком.

«Сьогодні «Кредобанк» є одним з небагатьох українських банків, який реально видає кредити на придбання автомобілів. Нам дуже приємно, що завдяки «Кредобанку» вже більш як 10 тисяч українців здійснили свою мрію мати власний автомобіль, – говорить  виконавчий директор напрямку роздрібного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Войцех Пєтрасік. – Ця позитивна тенденція характерна не тільки для автокредитів. Завдяки виваженій кредитній політиці та підтримці стратегічного акціонера – лідера банківського сектора Польщі PKOBankPolskiS.A. «Кредобанк» залишається одним з небагатьох українських банків, що здійснює реальне кредитування всіх категорій клієнтів».

«Кредобанк» пропонує своїм клієнтам кредити на нові автомобілі на строк до 7 років на суму до 90% вартості транспортного засобу. При оформленні кредиту клієнт має можливість зробити вибір між фіксованою та змінною відсотковою ставкою, а також включити в суму кредиту початкові витрати, зокрема, одноразову комісію та платежі за договорами страхування. «Кредобанк» також пропонує кредитні продукти для придбання фізичними особами автомобілів з пробігом та планує істотно урізноманітнити їх умови найближчим часом. Автокредити від «Кредобанку» посіли третє місце в номінації «Автокредит» щорічного дослідження «50 провідних банків України» від компанії «Фінансовий клуб». 

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!