Після запуску 3G+ мережі в Дніпропетровську загальне споживання мобільного інтернету зросло на 254%

12 серпня, 2015

З 22 липня life:) офіційно запустив мережу третього покоління з повним покриттям в Дніпропетровську, а також в таких містах і населених пунктах, як: Дніпродзержинськ,  Ювілейне, Степове, Карнаухівка, Підгородне, Таромське.

За три тижні після запуску загальний дата-трафік у Дніпропетровську та області збільшився на 254%. При цьому на дата-трафік, що згенерований абонентами life:), які підключилися до нового 3G-тарифу оператора, припало 78% від загальної кількості інтернет-трафіку в регіональній мережі life:). 

У перший тиждень після запуску до мережі 3G+ підключилося 17,4% користувачів від всієї абонентської бази в Дніпропетровській області. Загалом абонентами 3G+ у Дніпропетровську та області стали 22,7% від регіональної абонентської бази.

Завдяки унікальній технології 3G+, на базі якої оператор розгортає свою мережу третього покоління, абоненти life:) отримують вражаюче швидкий мобільний інтернет. Максимальна швидкість в мережі 3G+ може досягати 63,3 Мбіт за секунду.

Щоб користуватися усіма переваги 3G+ мережі, користувачі мобільного зв'язку в Дніпропетровську і області підключаються і переходять на тарифний план «3G+ Смартфон Ultra», який створений спеціально для користувачів 3G. Також мобільний інтернет 3G+ доступний існуючим абонентам популярних тарифних планів «Шалений день» і «Все включено». 

Karina Mkrtchan
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!