«Міст експрес» - логістичний партнер акції зі збору пластика для допомоги у протезуванні захисників АТО

20 серпня, 2015

24 серпня на Михайлівській площі з 11.00 до самого вечорапройде ціла низка заходів, присвячених допомозі, підтримці та вшануванню пам’яті воїнів АТО. Це і відкриття пам`ятника, і благодійний ярмарок з рядом ініціатив по залученню усіх небайдужих до болючого питання. Благодійний фонд «ОВЕС» в рамках всеукраїнського руху «Україна – це я»  за підтримки логістичного партнера «Міст Експрес» проведе акцію зі збору пластику (пляшок та кришечок).

Головною метою акції є допомога в протезуванні захисникам АТО, що буде забезпечено завдяки організації процесу збору пластикових пляшок і кришок та їх передачі на подальшу переробку. Пункт збору буде організовано поруч з брендованим автомобілем компанії «Міст Експрес». Щоб взяти участь потрібно лише проходячи повз кинути свою пляшечку або кришечку у короб. Ці прості, і навіть банальні, кроки можуть принести неоцінену користь. Чим більше людей підтримає соціальну ініціативу, тим більше допомоги потрапить саме до тих, хто її дійсно потребує.

Програма зі збору пластику вже стартувала по всій території України і долучитися до неї може кожен бажаючий. Ознайомитися з інформацією стосовно пунктів збору та перебігу акції ви зможете на сторінці фонду «ОВЕС» у фейсбуці.

День незалежності – свято, яке знаменує споконвічну мрію українського народу про волю. Однак, як палко ми не відстоюємо свободу нашої держави, трагічні сторінки в історії України, на жаль, ще не закінчуються. «Міст Експрес» закликає усіх небайдужих приєднатися до проекту, аби не на словах вшанувати усіх героїв, які щоденно борються за збереження цілісності та недоторканності рідної Батьківщини.

Ми дуже сподіваємося знайти однодумців. РАЗОМ МИ — СИЛА!

Чекаємо на Вас 24 серпня на Михайлівській площі.

Орієнтир – автомобіль «Міст Експрес».

Александра Александровна Полищук
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!