ВОЛЯ посилює позиції у сфері HR

5 жовтня, 2015

Основними завданнями нового директора з управління персоналом стануть посилення ролі HR, виведенняна новий рівень HR-сервісу для бізнес-функцій, розвиток і активне просування корпоративної культури.

− Протягом кількох останніх років ВОЛЯ проходила через відчутну трансформацію: в компанії було проведено кілька важливих організаційних змін, введено в дію нову систему оцінки ефективності роботи і винагороди співробітників, що вже дало відчутний приріст ефективності у всіх наших бізнес-процесах. Поява ж у нашій команді такого HR-професіонала з досвідом впровадження найкращих світових практик не тільки закріпить, а й посилить позиції HR на даному етапі нашого розвитку. Сподіваюся, разом з Наталією ми зробимо впевнені кроки з метою подальшого розвитку персоналу та вдосконалення корпоративної культури, − прокоментував призначення генеральний директор компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.

− Я рада стати частиною великої професійної команди однодумців. Від прагнення співробітників працювати на загальний результат залежить успіх компанії. Впевнена, разом ми вдосконалимо HR-стратегію компанії і досягнемо нових високих результатів у розвитку бізнесу ВОЛІ, − відзначила Наталія Береза.

Наталія Береза ​​закінчила Київський національний лінгвістичний університет, а також Steinbeis University (Берлін, Німеччина). Має 15-річний досвід роботи у сфері HR, з них більше 10 років − на керівних посадах у провідних міжнародних та національних компаніях, серед яких «Крафт Фудз Україна», «Інтерпайп», British American Tobacco, «МТС Україна» та «МТС» (Росія).

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!