ВОЛЯ – технічний партнер безкоштовного Wi-Fi у Рівному

20 жовтня, 2015

Виконавцем проекту став комунальний заклад «Регіональний інформаційно-комп'ютерний центр» Рівненської обласної ради. Його фахівці закупили необхідне обладнання й залучили до технічної підтримки компанію ВОЛЯ.

− Ми давно співробітничаємо з компанією ВОЛЯ. Телекомунікаційна мережа цього провайдера найпотужніша в місті, тому ми звернулися до них за технічною підтримкою, − говоритьперший заступник директора КЗ «Регіональний інформаційно-комп'ютерний центр» Рівненської обласної ради Олександр Терещенко. − Тепер рівняни й гості міста можуть вільно користуватися безкоштовним Інтернетом. Це робить відпочинок у центрі Рівного комфортнішим і поліпшує туристичну привабливість нашого міста.

− Надання вільного доступу до мережі Інтернет є дуже важливим для розвитку Рівного, тому компанія охоче підтримала ініціативу міської влади. Ми допомогли обладнати точки безпровідного доступу до Мережі в центральній частині міста, надали канали для передавання даних за спеціальними умовами й забезпечуємо цілодобову технічну підтримку Wi-Fi-зони, − додає директор Рівненської філії компанії ВОЛЯ Андрій Горецький.

Наступного року в рамках проекту міської влади і компанії ВОЛЯ планується надати рівнянам безкоштовний Wi-Fi-доступ до Інтернету в парку культури та відпочинку ім. Тараса Шевченка.

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!