Coca-Cola HBC оголосила про нові зобов’язання щодо зменшення використання води і викидів вуглекислого газу

17 листопада, 2015

17 листопада 2015 – Coca-Cola HBC, провідна компанія-ботлер брендів The Coca-Cola Company, оголосила про нові зобов’язання щодо зменшення використання води і викидів вуглекислого газу після її визнання світовим лідером зі сталого розвитку серед виробників напоїв згідно індексу сталого розвитку Доу-Джонса (DJSI).

Компанія оголосила про свої наміри зменшити обсяги використання води на 30% до 2020 року у порівнянні з 2010 роком і прямих викидів вуглекислого газу на 50% за аналогічний період.

Підхід Coca-Cola HBC до сталого розвитку був схвалений у вересні після того, як компанія вдруге була визнана лідером галузі згідно Світового та Європейського індексів сталого розвитку Доу-Джонса.

Разом з тим, Coca-Cola HBC посіла восьме місце серед 100 найбільших компаній у списку FTSE (Financial Times Stock Exchange) – за звітність з викидів вуглекислого газу і перше місце серед виробників напоїв.

Андрій Бублик, директор зі зв’язків здержавними установами та комунікацій Кока-Кола Беверіджиз Україна, зазначив: «Наші нові зобов’язання відображають позицію компанії як рушійної сили зі сталого розвитку в галузі з виробництва напоїв. В Україні ми працюватимемо задля досягнення цих цілей, з року в рік скорочуючи обсяги використання води та енергії, які необхідні для виготовлення 1 літру напою. Крім того, ми будемо продовжувати впроваджувати суспільні проекти, спрямовані на захист довкілля, а саме – Зелений День, День Дунаю та інші. Наше партнерство зі стейкхолдерами в Україні було і залишається основою наших досягнень і відіграватиме важливу роль у виконаннї нових зобов'язань».

Вже восьмий рік поспіль Coca-Cola HBC входить до індексу DJSI, світового стандарту з корпоративної відповідальності, що базується на ретельній оцінці та орієнтується на найкращі компанії на ринку.

З-поміж 2500 світових компаній з різних галузей, які були запрошені взяти участь в оцінці DJSI, Coca-Cola HBC було визнано найкращою компанією серед виробників напоїв з загальним рейтингом – 87/100. Це на 34 пункти більше, ніж середній результат по галузі. Компанія була визнана кращою за 8-ма критеріями: кодекс ділової поведінки / дотримання вимог / антикорупційна політика, політика з захисту довкілля, упаковка, джерела сировини, розвиток персоналу, здоров’я та харчування, соціальна звітність та залучення / утримання талантів.

Інтегрований звіт групи Coca-Cola HBC за 2014 рік включає наступні річні показники:

  • оцінка «А» у рейтингу Carbon Disclosure Project (CDP);
  • 7,8% скорочення прямих та непрямих викидів вуглекислого газу;
  • €4,3 млн.інвестовано у проекти зенергоефективності;
  • 4,3% скороченнявикористання енергії;
  • €5,8 млн. інвестовано в проекти зводозбереження, збережено 1,1 млн.кубометрів води;
  • 4,1% скороченнявикористання води;
  • 82% індекс залученостіперсоналу.

Про Coca-Cola HBC

Coca-Cola HBC – провідна компанія-ботлер брендів The Coca-Cola Company з об’ємом продажу понад 2 млрд. умовних упаковок продукції. Компанія працює у 28 країнах світу та обслуговує приблизно 589 млн. споживачів. Coca-Cola HBC пропонує широкий вибір безалкогольних напоїв у різних категоріях: солодкі газовані напої, соки, вода, спортивні та енергетичні напої, чай та кава. Компанія дотримується принципів сталого розвитку з метою створення цінностей для свого бізнесу і для суспільства. Ця політика передбачає задоволення потреб споживачів у виборі безалкогольних напоїв, заохочення відкритих робочих стосунків, ведення бізнесу в умовах дбайливого ставлення до навколишнього середовища та здійснення вагомих внесків у соціально-економічний розвиток місцевих громад. Акції Coca-Cola HBC зареєстровані у преміум лістингу на Лондонській фондовій біржі (LSE: CCH), на Афінській біржі (ATHEX: EEE). Coca-Cola HBC включена до світового та Європейського індексів сталого розвитку Dow Jones Sustainability та індексу FTSE4Good. Для отримання більш детальної інформації завітайте на www.coca-colahellenic.com

Кока-Кола Беверіджиз Україна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!