«ОТП Інвест+» підвів підсумки: фонд заробив інвесторам 32,8% за рік

15 січня, 2016

Компанія «ОТП Капітал» розрахувалася з інвесторами фонду «ОТП Інвест+», що побажали вийти з фонду наприкінці 2015 року. За рік компанія збільшила заощадження клієнтів фонду на 32,8%, значно перевищивши ставки по банківських депозитах за відповідний термін.

«Більшість клієнтів прийняли рішення залишити кошти в фонді ще на рік, оскільки наш підхід до інвестування коштів в цьому продукті дозволяє показувати стабільно високі результати з 2012 року. Ми очікуємо, що в 2016 році наші зусилля дозволять інвесторам фонду заробити більше 25% річних», — говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів компанії «ОТП Капітал».

Фонд «ОТП Інвест+» відноситься до категорії «absolute return fund», що націлені на отримання максимальної дохідності для інвесторів незалежно від трендів на фондовому чи грошовому ринках при низькому рівні ризику. Активи фонду складаються з облігацій внутрішньої державної позики, банківських депозитів та грошових коштів. Дана стратегія добре зарекомендувала себе у попередніх періодах, показавши відмінні результати роботи: +28,2% у 2013 році та +30,5% у 2014 році.

Увага:прибутковість інвестицій, здійснених на фондовому ринку, може збільшитись або зменшитись; результатами інвестування в минулому не гарантуються доходи в майбутньому. Держава не гарантує прибутковість інвестицій на фондовому ринку. ТОВ «КУА «ОТП Капітал» не гарантує розмір прибутковості інвестиційних інструментів, вказаних у даному інформаційному повідомленні. 

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!