ОТП Банк дарує клієнтам +1% до ставки по депозиту

8 лютого, 2016

В рамках адаптації продуктово-сервісних пропозицій до реальних потреб клієнтів і активного розвитку каналів обслуговування ОТП Банк пропонує клієнтам унікальну можливість підвищити ставку по депозиту, оформивши вклад за допомогою системи інтернет-банкінгу OTP Smart.

Таким чином, окрім всіх переваг дистанційного банкінгу в управлінні власними фінансами, клієнти мають можливість отримати додатковий 1% до ставки по таких видах вкладів у гривні:

  • cтроковий депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору;
  • cтроковий депозит з щомісячною виплатою відсотків;
  • cтроковий депозит з правом поповнення та виплатою відсотків після закінчення дії договору.

Також, завдяки тому, що нова система інтернет-банкінгу OTP Smart передбачає широкий перелік інструментів для здійснення більшості банківських операцій оперативно і з найменшою залежністю від режиму роботи банку, клієнти зможуть оцінити безсумнівні переваги обслуговування онлайн.

«Можливість користуватися банківськими послугами без відвідування відділень сьогодні є однією з головних потреб клієнтів.  Ми завжди ставимо за мету надавати клієнтам максимальну вигоду, і тому наша пропозиція по відкриттю депозитів онлайн, разом із значною економією часу та інших ресурсів, що витрачаються на обслуговування в традиційному вигляді, забезпечує клієнтам ще й отримання додаткового доходу», — відзначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Набазі нової системи дистанційного банкінгу OTP Smart перед клієнтами відкривається ще більш широкий спектр можливостей, а також доступ до продуктово-сервісних пропозицій банку, серед яких зняття карткових лімітів, сплата рахунків, погашення кредитів, поповнення рахунків мобільних операторів, перегляд балансу та деталей рахунків, формування виписок, грошові перекази і т.і.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!