Кока-Кола підписала Український пакт заради молоді 2020

18 березня, 2016

Київ, 18 березня 2016 – компанія Кока-Кола Беверіджиз Україна разом із представниками українських та міжнародних компаній підписали Український пакт заради молоді 2020. Ініціаторами створення документу став Центр розвитку корпоративної соціальної відповідальності за підтримки Міністерства молоді та спорту і Міністерства освіти і науки України.

Український Пакт заради молоді 2020 – це продовження загальноєвропейської ініціативи. Україна стала другою європейською країною, яка локалізувала пакт. Підписуючи документ, топ-менеджери компаній зобов’язалися сприяти створенню мінімум 100 партнерств між бізнесом та освітнім сектором і забезпечити 10 000 місць для стажування та першої роботи молоді до 2020 року.

Андрій Бублик, Директор із зв’язків з державними установами та комунікацій«Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» в Україні і Молдові під час урочистого підписання документу зазначив: «Розвиток молоді – один із стратегічних пріоритетів нашої компанії. Для нас підписання цього документу – це також нагода привернути увагу громадськості та бізнес-спільноти до проблеми розвитку соціально незахищеної молоді, яка найбільше потребує підтримки».

Варто додати, що наразі за підтримки компанії діє програма розвитку молоді у дитячому центрі «Смарагдове місто», де випускники проходять інтенсивну підготовку до ЗНО-2016 шляхом онлайн-навчання на платформі iLearn, а також беруть участь у програмі «Перша професія». У планах компанії на цей рік залучити до освітнього проекту майбутніх випускників ще чотирьох дитячих будинків країни.

Кока-Кола Беверіджиз Україна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!