Укрексімбанк запроваджує депозит «Зручний» для держателів зарплатних карток та пенсіонерів

22 квітня, 2016

Спеціальний вклад від державної фінустанови дозволяє зручно накопичувати кошти в національній валюті та отримувати додатковий дохід

Укрексімбанк удосконалює лінійку депозитних продуктів для населення та пропонує новий вклад «Зручний» для клієнтів, які отримують заробітну плату на карткові рахунки в банку, та пенсіонерів.

Вклад «Зручний» у гривні можна розмістити строком від 184 днів до 10 років з пролонгацією. Мінімальна сума вкладення становить 50 гривень. Умови депозиту передбачають щомісячну капіталізацію відсотків, які додаються до основної суми вкладу, збільшуючи прибуток. Окрім того, передбачена можливість поповнення вкладу – на суму від 50 грн готівкою та без обмежень при безготівковому зарахуванні. Таким чином, вкладник може за бажанням відкладати вільні кошти, примножуючи свої накопичення незалежно від первинної суми розміщення. Для військових пенсіонерів та тих, хто одержує пенсію через Укрексімбанк, діє підвищена процентна ставка за депозитом. Завдяки системі інтернет-банкінгу Enter EXIM® поповнити депозит з карткового рахунку та контролювати рух коштів можна в режимі онлайн, не витрачаючи часу на відвідування банку. По закінченні строку дії депозитного договору вся сума вкладу з нарахованими відсотками надходить на картковий рахунок та доступна для використання.

Укрексімбанк є одним із лідерів в Україні за обсягами залучених коштів фізичних осіб і незмінно підтверджує довіру українців, які щодня обирають стійкість та надійність державної фінустанови.

M.Geras
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!