Укрексімбанк став ексклюзивним партнером Національного форуму з підтримки експорту

10 травня, 2016

Державна фінустанова представила широкому колу партнерів можливості збільшення експортного потенціалу

Укрексімбанк, який є лідером в Україні з банківського обслуговування експортоорієнтованих підприємств великого, середнього та малого бізнесу, 27-28 квітня приєднався до проведення ІІ Національного форуму з підтримки експорту «Відкриваємо країни. Об’єднуємо бізнес».

Масштабний форум, організований Торгово-промисловою палатою України, зібрав у Києві близько 700 представників підприємств-експортерів з різних регіонів держави, українських та міжнародних експертів у сфері зовнішньоекономічної діяльності, а також бізнес-делегацій із Китаю, країн Європейського Союзу, СНД, Африки. Ключовими питаннями для обговорення під час ділового заходу стали можливості просування товарів та послуг українських компаній на міжнародних ринках, диверсифікація експорту, модернізація національної економіки, забезпечення її сталого та поступового зростання.

Особливу увагу учасники форуму приділили фінансовим інструментам підтримки бізнесу для успішного проведення зовнішньоекономічної діяльності. Головний радник Голови Правління АТ «Укрексімбанк» Борис Соболєв ознайомив присутніх з можливостями розвитку експорту у співпраці з державною фінустановою та окреслив проблематику перспектив створення національної експортно-кредитної агенції.

«Унікальні компетенції Укрексімбанку в експертизі складних продуктів фінансування, експортних та імпортних контрактів, а також комплексні індивідуальні рішення для кожного окремого клієнта забезпечують постійне зростання масштабів міжнародного бізнесу банку та ефективний розвиток вітчизняних компаній», – відзначив заступник начальника Управління корпоративного бізнесу АТ «Укрексімбанк» Максим Марущак. Під час панельної дискусії він презентував практичні рішення для підприємств, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, – від фінансової підтримки до супроводження контрактів.

Підбиваючи підсумки Форуму, організатори відзначили, що за результатами його дводенної роботи будуть підготовлені дієві рекомендації та пропозиції для органів законодавчої та виконавчої влади України.

M.Geras
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!