ОТП Банк визнаний Драйвером споживання

15 червня, 2016

За підсумками щорічного «Фінансового рейтингу газети «БІЗНЕС», в рамках якого вже в 19-ий раз виділені кращі учасники фінансового сектора країни, ОТП Банк став переможцем у номінації «Драйвер споживання».

На думку організаторів рейтингу, драйвер споживання — це лідер у сфері споживчого кредитування, так як саме цей сегмент є найперспективнішим в період поступового виходу з кризи. А на думку експертного журі рейтингу, перемога в цій номінації належить ОТП Банку, який не припиняв кредитувати громадян навіть у найскладніші часи.

Відзначимо, на фоні значного скорочення банківського кредитування в 2015 році ОТП Банк залишався одним з найактивніших гравців ринку споживчого кредитування. За 2015 рік банк видав населенню споживчих кредитів більш ніж на 1,3 млрд грн. Також за результатами 2015 року ОТП Банк зафіксував позитивну динаміку роздрібного кредитного портфеля банку — обсяг кредитів, виданих фізичним особам, зріс на 1,7 млрд грн в порівнянні з 2014 роком і склав 10,3 млрд грн.

На сьогоднішній день, будучи одним з небагатьох банків, що дійсно кредитують, ОТП Банк пропонує широку лінійку кредитних продуктів і програм залежно від потреб і можливостей клієнтів — кредитні карти, кредити готівкою, а також кредити в торгових мережах.

Висока активність ОТП Банку в сфері роздрібного кредитування також була відзначена в п'ятому щорічному комплексному рейтингу «50 провідних банків України», підготовленому компанією «Фінансовий клуб» — АТ «ОТП Банк» визнаний кращим в номінації «Кредит готівкою».

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!