ОТП Банк збільшує бонус до ставки по депозиту онлайн до 2,5%

4 липня, 2016

Безперервноадаптуючи продуктово-сервісні пропозиції до реальних потреб клієнтів і активно розвиваючи канали обслуговування, ОТП Банк збільшує бонус до ставки по депозиту при оформленні вкладу за допомогою системи інтернет-банкінгу OTP Smartз 2% до 2,5%.

Тепер, окрім всіх переваг дистанційного банкінгу в управлінні власними фінансами, клієнти мають можливість отримати додаткові 2,5% до ставки по строкових вкладах у гривні, включаючи депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору, а також депозит із щомісячною виплатою відсотків.

Завдяки тому, що система інтернет-банкінгу OTP Smart передбачає широкий перелік інструментів для здійснення більшості банківських операцій оперативно і з найменшою залежністю від режиму роботи банку, клієнти зможуть оцінити безперечні переваги обслуговування онлайн.

На базі системи OTP Smart, крім відкриття депозитів онлайн, до послуг користувачів такі опції як оплата послуг, зокрема, комунальні платежі, поповнення рахунків мобільних операторів, ігрових акаунтів і поповнення балансів рахунків провайдерів інтернету і телебачення, а також доступ до продуктово-сервісних пропозицій банку, серед яких зняття карткових лімітів, погашення кредитів, перегляд балансу і деталей рахунків, формування виписок, грошові перекази тощо.

Активно розвиваючи альтернативні канали обслуговування, ОТП Банк паралельно нарощує і можливостіпідтримки клієнтів. Так, з метою надання клієнтам інформації в інтерактивному режимі в мережі Інтернет було розроблено посібник користувача системи.

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банкуза телефоном (044) 459-05-05, (044) 290-92-05  або e-mail[email protected].

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!