ОТП Банк збільшив обсяг фінансування компанії НОВААГРО до 125 мільйонів гривень

17 серпня, 2016

ОТП Банк уклав угоду з однією з провідних компаній аграрної галузі — ТОВ "ТД "НОВААГРО", що входить в групу компаній "НОВААГРО", про збільшення обсягів фінансування. Згідно з угодою банк збільшує кредитну лінію на суму 85 млн грн до 125 млн грн з метою поповнення оборотних коштів компанії. Термін дії ліміту — 3 роки.

За словами Алли Бініашвілі, члена Правління АТ «ОТП Банк», «ми продовжуємо розвивати кредитування агропромислового комплексу високими темпами. Так, в рамках успішної співпраці з групою «НОВААГРО» ліміт фінансування ОТП Банком було збільшено до 125 мільйонів гривень. За час спільної роботи компанія зарекомендувала себе як надійний партнер, який відповідально підходить до виконання взятих на себе зобов'язань».

В рамках реалізації стратегії фінансування вітчизняних підприємств агропромислової галузі раніше ОТП Банк збільшив обсяг фінансування одного з найбільших українських інвесторів, виробників і експортерів сільськогосподарської продукції — компанії «Нібулон» на суму 80 млн грн до 190 млн грн, а також відкрив кредитний ліміт одному з лідерів галузі свинарства — приватному агропромисловому підприємству «Агропродсервіс» на 100 мільйонів гривень.

Про пропозиції ОТП Банку як для представників АПК, так і для корпоративних клієнтів в цілому, можна дізнатися на сайті банку.

Група компаній "НОВААГРО"працює в агробізнесі на українському і міжнародному ринках з 2009 року. До складу групи входить 5 операційних компаній, що спеціалізуються на торгівлі, експорті зернових і олійних культур; вирощуванні; складському господарстві; виробництві і реалізації комбікормів, пшеничного борошна і гранульованих висівок. З 2016 року група розвиває торгівлю посівним матеріалом, добривами та засобами захисту рослин. У планах групи збільшення обсягів торговельно-закупівельної та виробничої діяльності, розширення географії експортної діяльності.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!