ОТП Банк підписав кредитну угоду з Баришівською зерновою компанією на суму 74 млн грн

22 серпня, 2016

ОТП Банк відкрив поновлювану кредитну лінію на суму 74 млн грн для поповнення обігових коштів одному з провідних рослинницьких підприємств ТОВ «Баришівська зернова компанія». Термін дії ліміту — 3 роки.

«Відмінна репутація та ефективна модель ведення бізнесу ТОВ «Баришівська зернова компанія» дозволяє запозичувати значні обсяги кредитних коштів для впевненої роботи підприємства протягом всього сезону. Ми, в свою чергу, готові підтримати стабільні вітчизняні компанії фінансовим ресурсом — так, за сім місяців 2016 року ОТП Банк підписав кредитних угод на загальну суму 2 млрд грн, і суттєва частка з них належить агропромисловому комплексу», — прокоментувала Алла Бініашвілі, член Правління АТ «ОТП Банк».

Планомірно реалізуючи стратегію фінансування вітчизняних підприємств агропромислової галузі, нещодавно ОТП Банк збільшив обсяг фінансування одного з найбільших українських інвесторів, виробників і експортерів сільськогосподарської продукції — компанії «Нібулон» на суму 80 млн грн до 190 млн грн, відкрив кредитний ліміт одному з лідерів галузі свинарства — приватному агропромисловому підприємству «Агропродсервіс» на 100 мільйонів гривень, а також збільшив кредитну лінію на суму 85 млн грн до 125 млн грн одній з провідних компаній аграрної галузі — ТОВ "ТД" НОВААГРО ".

Про пропозиції ОТП Банку як для представників АПК, так і для корпоративних клієнтів в цілому, можна дізнатися на сайті банку.

ТОВ «Баришівська зернова компанія» — одна з лідируючих агрокомпаній на ринку України зі стабільно високими показниками ефективності. Компанія має більш ніж 18-річний досвід роботи і обробляє 48 тис га в Київській, Чернігівській, Черкаській та Полтавській областях. 100% власником акцій ТОВ «Баришівська зернова компанія» є шведська холдингова компанія «Grain Alliance».

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!