Поповнення карток ОТП Банку у партнерській мережі терміналів – безкоштовно

12 жовтня, 2016

Невпинно розширюючи можливості доступу клієнтів до банківських послуг та одночасно дбаючи про їхню вартість, з 11 жовтня 2016 року ОТП Банк запроваджує безкоштовне поповнення карток, емітованих ОТП Банком, у мережі терміналів Банк 24.

За допомогою розгалуженої мережі з більш ніж 6 000 терміналів партнера по всій Україні користувачі отримають можливість безкоштовно, цілодобово та без вихідних, швидко та зручно поповнювати картки ОТП Банку, адже для проведення переказу достатньо ввести лише номер власної картки або картки третьої особи, емітованої ОТП Банком.

Таким чином, в умовах суттєвого розвитку безготівкових розрахунків в цілому та поширення практики проведення грошових переказів між фізичними особами зокрема, нова послуга допоможе клієнтам значно зекономити час та гроші.

Термін дії тарифу — до 31 грудня 2016 року.

«Безготівкові транзакції і перекази в інтернеті стають невід’ємною частиною повсякденного життя сучасного українця, тож ми як активний учасник цього процесу, прагнемо запропонувати найкращі тарифні рішення та найбільш розгалужений доступ до сервісів європейського банку», — зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Ознайомитись з переліком та адресами терміналів можна на сайті ОТП Банку.

ОТП Банк пропонує клієнтам широкий спектр карткових продуктів, з урахуванням різноманітних потреб користувачів. Детальніше про пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті банку.

Більш детальнуінформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 459-05-26, (044) 290-92-36 або e-mail [email protected].

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!