Ласкаво просимо до нового відділення ОТП Банку в Одесі!

28 жовтня, 2016

Безперервно удосконалюючи якість сервісу і прагнучи надати клієнтам не лише вигідні фінансові рішення, а й зручний доступ до них, 27 жовтня 2016 року для жителів Одеси відкрило двері нове відділення ОТП Банку «Приморське», що розташувалося за адресою: м Одеса, вул. Преображенська 59/61.

Розташувавшись на перетині ділових і туристичних потоків, нове відділення забезпечує зручний доступ до сервісів європейського банку в центральній частині Одеси як для жителів міста, так і для його гостей. Для комфорту відвідувачів прилегла територія обладнана автомобільною парковкою.

До послуг клієнтів нового відділення повний перелік банківських продуктів — від пропозицій для приватних осіб і клієнтів Premium Banking до продуктів для суб'єктів малого і середнього бізнесу та корпоративних клієнтів. Також відділення обладнане депозитарієм і стійкою самообслуговування в системі інтернет-банкінгу OTP Smart, за допомогою якої співробітники завжди готові провести навчання користуванню системою і відкрити банківські продукти онлайн. А для комфорту відвідувачів з дітьми відділення обладнане дитячим куточком з олівцями і розмальовками.

«В усіх наших вдосконаленнях ми прагнемо максимально спростити користування фінансовими послугами для клієнтів. Відкриваючи нові комфортні відділення, ми забезпечуємо нашим клієнтам європейську якість обслуговування і кращу пропозицію на ринку як по депозитах, так і по кредитах», — зазначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Відділення «Приморське»:

Графік роботи: Пн — Пт 9.00-18.00

Операційна каса: Пн — Пт 9.30-17.30

65026, м. Одеса, вул. Преображенська 59/61

Тел.: (048) 730-60-45

Більш детальну інформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 459-05-26, (044) 290-92-36 або e-mail [email protected].

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!