ОТП Банк дедалі спрощує фінансування для МСБ

25 листопада, 2016

Втілюючи значну експертизу в обслуговуванні корпоративних клієнтів у новому продукті короткострокового фінансування для представників малого і середнього бізнесу овердрафт "Гостинний", ОТП Банк не лише максимально спростив умови фінансування, але й значно полегшив процедуру його оформлення за допомогою форми заявкина сайті банку.

Таким чином, для отримання додаткових оборотних коштів на покриття короткострокових касових розривів та своєчасного виконання зобов'язань перед партнерами і державою, не чекаючи надходження необхідних коштів на рахунок, представникам національних компаній з чистим річним оборотом від 1,5 млн до 50 млн грн достатньо лише внести основні характеристики компанії та контактні дані у спеціальну форму на сайті.

Найближчим часом спеціалісти банку розрахують можливий ліміт овердрафту та зв’яжуться з представником компанії для організації зустрічі та оформлення необхідних документів. І вже у термін до трьох днів з моменту подачі заявки компанія отримає можливість здійснювати платежі за рахунок встановленого ліміту овердрафту "Гостинний", до основних переваг якого належать:

  • відсутність комісії за встановлення ліміту;
  • відсутність застави;
  • відсутність поручительства власника;
  • мінімальний пакет документів;
  • швидке прийняття рішення — до 3 днів;
  • можливість збільшення ліміту уміру збільшення надходжень та інтенсивності роботи за рахунком;
  • простий і прозорий тариф: фіксована процентна ставка і щомісячна комісія за управління лімітом овердрафту.

«Для забезпечення потреби підприємств малого і середнього бізнесу у додатковому оборотному капіталі найоптимальнішою формою фінансування є саме овердрафт. При створенні овердрафту "Гостинний" ми доклали всі зусилля для спрощення не лише умов фінансування, а й процедур погодження. І тепер за сукупністю параметрів та простотою оформлення пропонуємо один з найбільш конкурентних продуктів для МСБ на ринку», — зазначила Ольга Байцар, начальник управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Детальніше про пропозиції ОТПБанкудля корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!