Новий "Фокстрот" у Львові: свято інновацій

1 грудня, 2016

24-27 листопада у щойно  відкритому ТРЦ VictoriaGardens(м. Львів, вул Кульпарківська, 226А) розгорнув роботу супермаркет інноваційної техніки «Фокстрот».  Перші покупці були вражені, як  видозмінився  традиційний «Фокстрот»: у оздобленні  торгового залу – лаконічні та емоційні натуральні матеріали, що підкреслюють багатство фактури: дерево, бетон, трава, скло.  А простір   у 1554 кв.м. сплановано  так, що увага  постійно  сфокусована на унікальній асортиментній лінійці  — різноманітних гаджетах  та цифрових технологіях.

Інновації та технічна спрямованість  у  львівському FoxtrotShowStoreпредставлена у найменших дрібницях, а торгівельна зала передбачає достатньо простору для випробування усього різноманіття  гаджетів.Вже зі вхідної зони магазину  покупця зустрічають  стильні еко-полиці  з квадрокоптерами та іграшками-роботами  й   «не відпускають» увагу  відвідувача до самого виходу.  Учасники свята відкриття завзято тестували усю лінійку електротранспорту власної торгової марки  «Фокстроту» — ТМ «BRAVIS» на спеціальній  автодоріжці  — від гіроскутерів до  міні-байків. Приміряли окуляри віртуальної реальності та тестили інші дивовижні технічні новинки й аксесуари.

У Foxtrot Show Store світ гаджетів гармонійно доповнюється простором із побутовою технікою, секторами з дрібною  та великою побутовою технікою. Своєю неформальністю та стильністю тут вражали навіть продавці-консультанти, одягнуті у «джинсу», які під’їжджали до покупця на скутері.

Крім комфортного тестування організатори свята львівського  FoxtrotShowStoreпродумали для відвідувачів низку святкових акційних пропозицій. Перші 25 покупців щодня гарантовано отримували смартфон Lenovo A Plus в подарунок (при покупці від 3500 грн). А ті, хто не встиг потрапити в число перших, мали можливість взяти участь у фінальному розіграші призів. Усі покупці з чеком від 2000 грн. реєструвалися у промоутерів щодня, з 24 по 27 листопада, відбувався розіграш призів. Головним переможцем стали дві Оксани:  Оксана Хомуляк виграла телевізор Samsung з діагоналлю 55 дюймів, а Оксана  Гонсьор – iPhone7 серед користувачів соціальних мереж, які запостили «Я йду на відкриття Foxtrot Show Store у Львові» та завітали на розіграш.

— Ми раді, що FoxtrotShowStoreприйшовся до вподоби львів’янами, яких важко чим здивувати, зважаючи на високу кількість свят і фестивалів, — зазначив виконавчий директор мережі «Фокстрот» В'ячеслав Поврознік. — Будемо тримати  на високому рівні  довіру та зацікавленість  покупців  до цього формату роботи із технікою.

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року).

Станом на кінець 2016 року в Україні налічується 162 супермаркету ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 150 000 кв.м.

Группа компаний Фокстрот
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!