ОТП Банк реалізує сервіс онлайн страхування

7 грудня, 2016

Розширюючи перелік послуг і адаптуючи сервіси до однієї з основних на сьогоднішній день потреб клієнтів — можливості їх замовлення онлайн — ОТП Банк спільно зі страховою компанією «ВУСО» реалізував можливість оформлення страхових полісів на сайті банку.

Наразі до послуг користувачів на сайті ОТП Банку оформлення полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів – ОСЦПВ компанії «ВУСО».

Таким чином, за допомогою зручного інтерфейсу на сайті банку клієнти мають можливість не лише розрахувати вартість полісу ОСЦПВвиходячи з індивідуальних параметрів за допомогою онлайн калькулятору, але й скористатися додатковими перевагами:

  • вигідні умови страхування;
  • оформлення полісу за 5 хвилин;
  • цілодобовий доступ до сервісу;
  • зручні способи доставки: кур'єром по Києву або службою доставки «Нова пошта» — по Україні;
  • зручні способи оплати замовлення: банківською карткою онлайн або готівкою при отриманні.

«Невпинно розширюючи перелік пропонованих послуг, ми прагнемо стати незамінним фінансовим партером для клієнта, задовольняючи широкий спектр його щоденних потреб. Завдяки партнерству з одним з основних учасників страхового ринку України, таке нововведення дозволить нашим клієнтам скористатися вигідними умовами страхування, значно зекономивши час та інші ресурси, а також сервісом європейського банку», — зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Більш детальнуінформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 490-05-00, (044) 290-92-05 або e-mail [email protected].

Цілодобова гаряча телефонна лінія СК «ВУСО»: 3579.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!