Операції в іноземній валюті для корпоративних клієнтів – легко з OTP Online

14 грудня, 2016

Планомірно впроваджуючи передові технічні рішення банківського обслуговування, ОТП Банк позбавляє корпоративних клієнтів необхідності оформлення посиленого сертифікату відкритого ключа та реалізує можливість проведення операцій в іноземній валюті на основі документів в електронній формі, підписаних електронним цифровим підписом (ЕЦП), підтверджених сертифікатом відкритого ключа.

Таким чином, представники юридичних осіб та ФОП, що ведуть зовнішньо-економічну діяльність, отримують можливість надсилати документи, що є підставою для здійснення експортних, імпортних операцій, а також реєстрації та обслуговування операцій за договорами позики, укладеними з нерезидентами, в електронному вигляді з ЕЦП за допомогою системи клієнт-інтернет-банкінгу OTP online, підписуючи їх тим самим сертифікатом, яким підписують платіжні доручення, заяви про купівлю, продаж та розподіл іноземної валюти та ін.

Для використання можливості надання документів, підписаних ЕЦП, до банку за допомогою системи клієнт-інтернет-банкінгу клієнту необхідно підключитися до системи OTP Online. Дана послуга надається банком безкоштовно в рамках діючого тарифу на розрахунково-касове обслуговування.

«Ми використовуємо кожну можливість для подальшого спрощення бізнес-процесів наших клієнтів. Щойно законодавче нововведення про електронний документообіг набрало чинності, ОТП Банк одним з перших надав корпоративним клієнтам можливість істотно зекономити час та інші ресурси, необхідні для відвідування відділення банку, а також витратні матеріали для створення паперових копій документів, шляхом передачі необхідного пакету документів в електронному вигляді, підписаних ЕЦП і підтверджених посиленим сертифікатом відкритого ключа. Тепер така можливість реалізована і за підписом тим самим сертифікатом, який використовується для підписання всіх документів в системі OTP Online», — зазначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!