Рейтинг ОТП Банку підтверджений на рівні uaА +

12 січня, 2017

Незалежне рейтингове агентство«Кредит-Рейтинг» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу АТ «ОТП Банк» на рівні uaА+. Прогноз рейтингу – стабільний. У ході оновлення рейтингу агентство використовувало фінансову звітність АТ «ОТП Банк» за 2014-2015рр. та І-ІІІ квартали 2016року, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Нагадаємо, відповідно до методології РА «Кредит-Рейтинг», компанія з рейтингом «uaА» характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими компаніями. Знаки "+" і "-" позначають проміжні категорії рейтингу відносно основних категорій.

Таким чином, підтверджений рейтинговий статус ОТП Банку і стабільний прогноз вказують на відсутність на даний момент передумов для зміни рейтингу банку протягом року.

Фактори, що підтримують рівень кредитного рейтингу ОТП Банку, включають: наявність підтримки від акціонера OTP Bank Plc., який є найбільшим банком Угорщини та лідером угорського банківського ринку; диверсифікацію клієнтського кредитного портфеля; оптимальну структуру ресурсної бази за джерелами залучення; високі показники ефективності діяльності тощо.

ОТП Банк утримує відмінні фінансові позиції на тлі таких несприятливих зовнішніх факторів, як валютний і кредитний ризики, вплив негативних подій на фінансовий ринок, а також невисока і нестабільна ділова активність в окремих секторах економіки.

Детальнішепро діяльність і пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайтіабо за телефоном Довідкового центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!