ОТП Банк профінансував групу компаній «Градолія» на 14 млн дол. США

15 березня, 2017

Продовжуючи активно нарощувати кредитний портфель в аграрному секторі, ОТП Банк надав фінансування виробнику нерафінованої олії, що активно розвивається в Україні — групі компаній «Градолія» — на загальну суму 14 млн дол. США.

Основна частина коштів в сумі 11 млн дол. США наприкінці 2016 року була спрямована на рефінансування інвестиційного кредиту для будівництва заводу, другу частину в сумі 3 млн дол. США на початку 2017 року було надано на поповнення оборотного капіталу.

«Стратегічний фокус банку на фінансування аграріїв і бажання надавати підтримку реальному сектору економіки, а також ділова репутація Групи «Градолія» на ринку олійних культур дозволили оперативно ухвалити позитивне рішення про співпрацю між нашими організаціями», — повідомила Алла Бініашвілі, член Правління АТ «ОТП Банк».

«Хочемо відзначити високий рівень професіоналізму співробітників ОТП Банку та швидкість прийняття рішень під час реалізації угоди,» — прокоментувала Яна Воронцова, фінансовий директор ТОВ «Градолія».

Дотримуючись багатолітньої стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі — від тарифного пакета «ОТП Агро»до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.

Більш детально про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!