Українська клінка отримала міжнародний сертифікат

24 березня, 2017

Україна бере участь в ANGELS лише з минулого року і першочергове завдання проекту в нашій країні — створити реєстр хворих, які перенесли інсульт, для аналізу медичної допомоги та впровадження медичних стандартів. Після вивчення алгоритму роботи з інсультами в Into-Sana, співробітники проекту ANGELS прийняли рішення присвоїти їй статус експертного центру. Що це означає для клініки і її  клієнтів?

1.  Into-Sana визнана медичним закладом, який надає інсультному хворому лікування, визнане максимально ефективним у всьому світі.

2.  Into-Sana має виконувати соціальну роль — навчати колег, розкривати світу свій досвід.

3.  Into-Sana проваджує нову посаду у відділенні судинних патологій — медсестра інсульту, що забезпечить більш високий рівень догляду і сервісу для хворого на інсульт.

Фахівці середньої медичної ланки клініки пройдуть 12-тижневе навчання в Гельсінкі з цього приводу.

Генеральний директор медичної компанії Into-Sana  Галина Усенко зазначила: «Визнання ANGELS — знакова для нас подія. Ми довго працювали з проектом, ділилися унікальним досвідом, складнощами, які ми подолали в роботі. І отримати таку високу оцінку в середовищі професіоналів – дуже надихає».

Справка:

Into-Sana ― крупнейшая частная медицинская клиника в Украине, работающая в Одесском и Киевском  регионах более 20 лет. Владельцем является американский инвестиционный фонд SigulerGuff&Company. На сегодня в Одессе клиника имеет 4 диагностических центра, 5 подстанций скорой помощи, поликлинические отделения и стационар. В Киеве Into-Sana представлена тремя медицинскими центрами.

Малеваная Маргарита Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!