OTП Банк реалізує програму фінансування енергоефективності підприємств

19 квітня, 2017

Спираючись на міжнародний досвід в сфері енергетичної безпеки, наразі однією з пріоритетних задач України є досягнення енергетичної незалежності. Невід’ємною частиною цього процесу є впровадження енергоефективних технологій в усіх галузях економіки країни. Зважаючи на позитивні тенденції в цьому напрямку за останні роки та зростаючий інтерес українських підприємств до інвестування в подібні проекти, АТ «ОТП Банк» поставив собі за мету стимулювати використання енергозберігаючого обладнання компаніями шляхом надання фінансування в рамках проекту ENERGY EFFICIENCY.

ENERGY EFFICIENCY – це інвестиційні кредити, які надаються безпосередньо ОТП Банком юридичним особам на наступні цілі:  

  • придбання нового обладнання/модифікація існуючого обладнання, застосування якого дозволить скоротити витрати компанії та той чи інший вид енергоносіїв (електроенергія, газ, бензин, тепло та інше);
  • рефінансування витрат, які раніше понесла компанія з метою впровадження енергозберігаючих технологій.

Умови, на яких надається фінансування, є максимально збалансованими та відповідають потребам потенційних позичальників, насамперед — сільсько-господарських компаній та промислових компаній-виробників:

  • сума кредиту: від 4 000 000 грн в еквіваленті;
  • валюта: гривня, долар США та євро;
  • тип фінансування: строковий кредит;
  • термін: до 5 років.

«ОТП Банк завжди слідкував за європейськими досягненнями в сфері використання енергоефективних технологій, і ми раді, що цей напрямок нарешті став і в нашій країні насправді популярним:  на фоні постійно зростаючої вартості енергоносіїв, стрімко збільшується кількість компаній, які виробляють чи поставляють в Україну енергозберігаюче обладнання. Саме тому поточний рік – найкращий для впровадження на підприємстві технологій, які дозволять економити та направляти заощаджені кошти на розвиток бізнесу», — зазначила Алла Бініашвілі, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Більш детально про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!