Українська розробка потрапила до ТОП-10 конкурсу Європейських інновацій

9 червня, 2017

7 червня 2017 року у Кракові (Польща) європейська спільнота назвала компанії, які увійшли до ТОП-10 конкурсу European Lotteries Innovation Award. Вперше в історії до цього списку потрапив оператор державних лотерей з України — «М.С.Л.». Змагаючись із найвідомішими лотерейними операторами Європи, українській компанії вдалось вибороти 8 місце. Всього ж на конкурс було заявлено 33 проекти.

European Lotteries Innovation Award – конкурс, організований Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL). Його призначення – просувати та визнавати кращі інновації у лотерейній індустрії Європи.

Продуктом, який забезпечив українському оператору місце в ТОП-10 лотерей Європи, стали електронні миттєві лотереї (ЕМЛ). Цей вид лотерей був вперше розроблений та запущений в Україні саме оператором «М.С.Л.».

Десятка найінноваційніших представників отримала окрему відзнаку лотерейного товариства Європи та була нагороджена відповідними сертифікатами. Один з них дістався компанії «М.С.Л.», яку на нагородженні представляв директор з маркетингу – Павло Вайсеро. Українському лотерейному оператору сертифікат вручив генеральний секретар EL — Вант Веєр Ар'ян .

ЕМЛ — лотереї, які друкуються на очах у гравців за допомогою терміналу на точці продажу, який в свою чергу підключений до Центральної системи. Це дозволяє виключити можливість шахрайства, адже і кожний продаж лотерейного квитка, і кожний виграш контролюються Державною казначейською службою України у режимі 24/7.

На даний момент, саме ці лотереї є одним із найбільш інноваційних сегментів у лотерейному портфелі країни, що динамічно розвивається.

Довідка:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.»є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».

З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних і ТОТО лотерей (EL).

28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.», єдиний в Україні, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).

Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз» проводяться вже більше 10 років та є популярними серед населення.

За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» — перспективний, повністю публічний соціальний проект (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.

З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) кінофестивалю «Молодість».

9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».

Оператор государственных лотерей "М.С.Л."
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!